Mo Hin Khao - The Stonehenge of Thailand

Mo Hin Khao ligt in het Phu Laen Ka Nationalpark.
Enorme stenen liggen verspreid in vreemde en rare vormen zoals paddenstoelen, boten, olifanten en schildpadden. Bovendien staan er grote stenen kolommen in een lijn.

1200 Baht

Chaiyaphum Tat Ton National-park - Waterval

Het meest bekend van Chaiyaphum’s Natural Reserves het Tat Ton National Park is een kleine schilderachtige plek aan de rand van het Laenkha Mountain gebied. 23km ten noorden van de stad. Verspreid over 218 vierkante km is Tat Ton het meest bekend door zijn fotogenieke waterval en naamgenoot. Deze is slechts 6 meter hoog maar strijkt zich over 50 meter uit tijdens de van maart tot oktober gedurende regenseizoen.

1600 Baht

Chaiyaphum Sai Thong National-park - Thai Tulp Velden


Het is hier tot aangwezen op 30 december 1992, met ’n totaal bereik van 319 km2. Er is een grote poel aan de top van de waterval waarin je kunt zwemmen, met een waterstroom over de 150 m. lange stenen veld.

1800 Baht

Chumpae Daily Market

Chumpae Dag Markt

800 Baht

Chaiyaphum Mountain Lake Lan Phra Tao.

Met strand en Seafood Restaurants

1200 Baht

Phu Khiao Wildlife Sanctuary.

In het midden van het reservaat is er een groot gebied aan grasland wat een belangrijke bron van voedsel voor herbivoren is. Op de top van de heuvel over Thung Kramang ligt een koninklijke residentie met uitzicht op het stuwmeer.

1200 Baht

Phu Laen Kha National Park

Het bevat een grote verscheidenheid aan prachtige natuurlijke kliffen, stenen gemalen en kan men vreemde rotsformaties vinden. De geografische toestand van dit gebied is een complexe bergketen dat zowel uit dichte jungle als uit bos bestaat die de stromen scheiden die uitmonden in de Chi rivier.

1600 Baht

Wilt u iets anders zien dan kan dat altijd worden geregeld.

 
HOME WOODEN HOUSE BOOK TRIPS ABOUT CONTACT
banner